بخشی از کاربردهای

بوستر پمپ ها شامل مصارف آب شرب مجتمع های مسی ،مراکز اداری وتجاری مانند مراکز خرید وادارات دولتی، مراکز تفریحی و ورزشی مانند استخرها واستادیوم های ورزشی و واحدهای کشاورزی مانند

سیستمهای آبیاری تحت فشاردر داخل گلخانه و یا باغات با

سیستم کشت صنعتی وهمچنین

سیستم های اطفای حریق بر اساس استانداردهای ساختمان می باشد.

انواع بوستر پمپ ها

  • بوستر پمپهای دور متغیر (دبی متغیر)

در بوستر پمپهای دورمتغیر با بهره گیری از تکنولوژی روز امکان کنترل سرعت دوران پمپ بر اساس فرامین صادر شده از اینورترهای نصب شده بر روی تابلوفرمان بوستر پمپ وجود دارد. از مزایای این سیستم می توان به راه اندازی نرم الکترو پمپ با هدف کاهش مصرف برق وافزایش عمر مفید پمپ وهمچنین کاهش لرزه های احتمالی به دلیل استارت آنی پمپ اشاره کرد، از دیگر محاسن این سیستم کنترل دبی خروجی پمپ بر اساس پالسهای دریافتی ار سنسور نصب شده بر روی کلکتور بوستر پمپ می باشد.

  •  

    بوستر پمپ های دور ثابت

در این بوستر پمپها با استفاده از پرشرسویچ های نصب شده بر روی پوستر امکان فرمان نوبتی پمپها بر اساس نیاز موجود در خطوط لوله فراهم می گردد. در این روش با تنظیم هر پمپ بر اساس اختلاف فشار 0.5 بار با پمپ قبلی امکان کنترل دبی وفشار مدار بوستر پمپ در شرایط بهینه وجود دارد.

  • بوستر پمپ های آتش نشانی

امروزه با افزایش تراکم ساخت وساز در شهرها واجرای پروژهای بلند مرتبه سازی ارتقاء سطح ایمنی در دستور کارمناطق مختلف شهرداری قرار گرفته که از جمله مهمترین این بخشها استفاده از سیستمهای هشدار واطفای حریق می باشد. در این سیستمها بوستر پمپهای آتش نشانی با فشار کاری بالا در مدار قرار گرفته وآب مورد نیاز شبکه اطفاء حریق را تامین می نماید با توجه به احتمال پایین کاربری این PLC سیستم در دوره های زمانی کوتاه، خطر گیرپاژ پمپها وجود دارد لذا با استفاده از مدار فرمان امکان استارت دوره ای پمپ ها در بازه های زمانی 15 روزه به مدت 15 ثانیه با هدف جلوگیری از گیرپاژ پمپها فراهم می گردد. بوستر پمپ از اجزاء مختلفی تشکیل شده است این اجزاء عبارتند از : پمپ، تابلو برق، کلکتورهای ورودی و خروجی،اتصالات، شاسی، منبع دیافراگمی

ممکن است هر یک از اجزاء بوستر پمپ از بهترین مارکهای موجود در بازار باشد ، اما انتخاب اولیه ، مونتاژ نهایی مجموعه ، تنظیمات مربوط به PLC و راه اندازی در صورتی که به درستی انجام نشود هر کدام به تنهایی میتواند باعث کارکرد نا مناسب مجموعه بوستر پمپ شود .

از طرف دیگر به همان نسبت که استفاده از بوستر پمپ باعث کاهش مصرف انرژی ، هزینه کمتر نگهداری و تعمیر و آسایش مصرف کنندگان نهایی میشود ، انتخاب غیر کارشناسی و عدم رعایت استاندارد های لازم در این بخش باعث مصرف انرژی بیشتر ، هزینه بیشتر نگهداری و تعمییرات ، اتلاف وقت وعدم رضایت و آسایش مصرف کنندگان میشود .

متاسفانه به دلیل توجه بیش از اندازه خریداران به قیمت اولیه ، بازار ساخت و فروش سیستم های نا مرغوب ارزان رونق یافته ، حال آنکه چندین برابر قیمت اولیه خرید ، صرف افزایش مصرف برق ، تعمیرات ، نگهداری و. میگردد ، که خود موجب عدم رضایت مصرف کننده خواهد شد .لذا بررسی و تحقیق اولیه خریداران ، هم باعث رضایت مصرف کننده گشته و هم ارائه خدمات مناسب تر از طرف شرکتهای معتبر فعال در این زمینه را هموار تر می کند .

موارد کاربرد بوستر پمپ

  • سیستم اطفای حریق
  • آبیاری مزارع کشتزارهای بزرگ
  • آبرسانی شهرها و شهرک ها
  • آبرسانی مجتمع های مسی
  • آبرسانی ساختمان های مرتفع
  • آبرسانی بیمارستان ها و فرودگاه ها
  • آبرسانی هتل ها و کارخانه ها و مراکز صنعتی
  • استفاده در پروژه های آبیاری قطره ای و باران مصنوعی



برای مشاهده جزئیات بیشتر درباره ما به نشانی

 

وب سایت ما مراجعه نمایید:

http://petsaco.ir/ 

(کلیک کنید)


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها